TE KLOESE VERKLAPT FEYENOORD-INTERESSE IN AANVALLER: 'GAAN KIJKEN WAT MOGELIJK IS'

Dennis te Kloese heeft laten weten dat Feyenoord inderdaad weer naar Bryan Gil kijkt deze zomer. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat hij weer op de radar staat in Rotterdam, net als vorig jaar zomer en afgelopen winter.

Bij ESPN krijgt Te Kloese bij de huldiging van Feyenoord de vraag over de Spaanse aanvaller die al regelmatig aan Feyenoord is gelinkt. "Dat is al meerdere transferwindows het geval. We kijken weer wat er mogelijk is. We bieden een fantastisch podium om jongens hun carrière een mooi vervolg te geven. Of om zich weer te laten zien. Gil is een goede speler, maar er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken."

De naam van Gil gonst al bijna een jaar rond in Rotterdam. De Spaanse aanvaller van Tottenham Hotspur werd vorig jaar zomer voor het eerst gelinkt aan Feyenoord en afgelopen winter viel zijn naam weer, maar een transfer kwam telkens niet van de grond. De 23-jarige Spaans international kan op alle plekken in de aanval uit de voeten, maar zijn voorkeur ligt op rechtsbuiten. Feyenoord haalde voor die positie ook al Anis Hadj-Moussa van Patro Eisden, de club die hem verhuurde aan Vitesse.

2024-04-22T16:26:11Z dg43tfdfdgfd